De FAQ's

 1. Verhuurt u ook echte planten en bloemen? Neen.
 2. Verhuurt u artificiële planten en bloemen? Ja.
 3. Mag ik mijn gehuurde artikelen zelf komen halen? Neen, onze artikelen worden vervoerd in daartoe bestemde kisten om schade te voorkomen. Daarom wordt alles door ons geleverd en opgehaald. De kost hiervoor wordt verrekend per km. Voor sommige artikelen kan een uitzondering gemaakt worden. Graag ons hiervoor contacteren.
 4. Worden de gehuurde artikelen opgebouwd? Ja, alles wordt door ons kosteloos opgebouwd.
 5. Hoe lang mag ik de artikelen houden? De prijzen zijn berekend op een normale huurperiode tot 5 dagen, hierin wordt ook het leveren en terug ophalen gerekend. Na 5 dagen worden de prijzen met een coëfficient aangepast.

De kleine lettertjes

 1. Alle goederen blijven eigendom van NV RUWI (commerciële naam FÆK )
 2. De cliënt erkent deze goederen in goede staat te hebben ontvangen.
  Bij vaststelling van schade, tekorten of defecten gelieve ons te contacteren. Melding van schade na uw festiviteit kunnen wij helaas niet meer aanvaarden.
  Melding kan op volgend nummer: 04 70 10 22 63 (tijdens de kantooruren) of via mail info@faek.be
 3. De klant is verantwoordelijk voor de gehuurde goederen van zodra deze de gebouwen van FAEK hebben verlaten
 4. De klant staat in voor de teruggave van de goederen in de staat zoals hij deze heeft ontvangen, waarbij de klant alle nodige zorgen en verzekeringen zal besteden aan de goederen teneinde deze teruggave te verzekeren.
 5. De cliënt zal instaan voor teruggave, zelfs in geval van overmacht.
 6. Alle goederen worden geleverd door FAEK. Afhaling kan enken na overleg.
 7. Betaling gebeurt via overschrijving of bancontact vóór levering.
 8. Alle artikelen zijn bestemd voor indoor gebruik tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. FÆK artikelen worden niet buiten geplaatst bij slecht weer/regen/veel wind of voor langere periodes (omwille van UV-verkleuring). Gebruik buiten kan enkel na overleg.
 9. Na controle en reiniging van de bestelling door de verantwoordelijke zullen de mogelijke tekorten, en breuk worden medegedeeld via mail. De meldingsperiode kan variëren van 1 tot 30 kalenderdagen na uw event. Zonder tegenbericht zullen deze gefactureerd worden 15 kalenderdagen na melding.
 10. Uiterste wijzigings- en of annulatiedatum is 5 werkdagen voor leveringsdatum. Bij annulatie na opgegeven periode kan er een kost aangerekend worden. Die kost komt overeen met 30% van het totale bedrag.
  1. Wij leveren op de plaats die u verkiest, doch bij afstanden groter dan 30 meter van vrachtwagen tot locatie of bijvoorbeeld moeilijke doorgangen kan er een meerprijs van € 15 per kwartier per persoon worden aangerekend.
  2. Alle materialen worden standaard op het gelijkvloers geleverd.
  3. Leveringen via lift of trappen worden enkel uitgevoerd na overleg op voorhand met de transportverantwoordelijke. De meerprijs hiervan wordt aan de hand van het aantal verdiepingen, situatie ter plaatse en aantal goederen berekend.
  Extra werk = extra kosten!
 11. Leveringen van maandag tot en met vrijdag tussen 17u – 08u, zaterdag, zondag of feestdagen zijn mogelijk op aanvraag met een meerprijs op de normale transportkost.
 12. Kantooruren:
  Ma/di/woe/do/vrij 09u - 12u / 13u - 17u
  Zat/zon Gesloten

Alle prijzen zijn excl. BTW.
Prijswijzigingen onder voorbehoud.
Bezoek onze website voor het meest actuele aanbod en prijzen. www.faek.be

Wij danken u voor uw begrip.

N.V. Ruwi (FÆK)
Ambachtsweg 34
9820 Merelbeke
BE 0430 954 667

Bezoek onze showroom (enkel op afspraak)

Webshop by Levi